2014 m. sausio 15 d., trečiadienis

VESTUVIŲ SPALVA 2014

Yra toks pasaulyje Spalvų institutas "Pantone" - tyrimų centras, eksperimentuojantis su spalvomis, nustatantis jų įtaka madai, poligrafijai, interjero dizainui, reklamai, kinui ir kt. "Pantone" paskelbė 2014 metų Spalvą - ja tapo "Radiant Orchid" (Švytinti orchidėja) - tai fuksijos, violetinės ir rožinės atspalvių derinys, sutinkamas gamtoje augančių orchidėjų žiedlapiuose (Nr.Pantone 18-3224). Būtent šį numerį reiktų naudoti spaudoje, jei norite gauti Švytinčios Orchidėjos spalvą - užburiantį, stebuklingą ir paslaptingai purpurinį atspalvį.










2013 metų spalva buvo - smaragdinė - augimo, atsinaujinimo ir klestėjimo simbolis. Na o Radiant Orchid yra intriguojanti spalva, kuri lavina jūsų vaizduotę. Ši spalva stimuliuoja beribį kūrybiškumą ir originalumą, kas vis labiau yra vertinama šiuolaikinėje visuomenėje. Graži fuksijos, violetinės ir rožinės atspalvių harmonija sukelia pasitikėjimo jausmą, skleidžia džiaugsmą, meilę ir sveikatą.

Rožinis šios spalvos atspalvis, egzistuojantis aprangoje, patekęs ant odos suteiks jai spindėjimo. Nuotakoms tai reiškia, kad jų žandukai atrodys sveikai įraudę, jos švytės iš meilės. Apsivilkti ryškiai violetinės-rožinės spalvos vestuvinę suknelę išdrįs tik itin kūrybiška asmenybė. Tikėtis rasti tokios spalvos suknelę galima tik Veros Wang kolekcijoje, tačiau 2014 metams ir ji pasirinko švelnesnes spalvas. Geriau tad ir jūs apsistokite ties panašiu pasirinkimu:





Nuotakos, kurios vis dėlto pageidauja vilkėti baltą vestuvinę suknelę, bet tuo pačiu nenori atsilikti nuo mados tendencijų, spalvų gali pridėti pasirinkdamos spalvotus aksesuarus. Tai galėtų būti bateliai, diržas, papuošalas į plaukus, makiažas arba puokštė.

Radiant Orchid tai šiuolaikinė bei universali spalva, ji atgaivina odą, suteikia jai sveiką atspalvį. Makiaže gali būti maišomos šaltos ir šiltos spalvos, jų atspalviai. Galite sukurti viliojantį efektą, jei šią spalvą suderinsite su raudona. Puikus rezultatas gausis, jei pasirinksite levandos, purpurinį ir rožinį atspalvius - šių spalvų gausu lūpų dažuose, skaistaluose. Spalvos žaismą panaudoti galima ir manikiūre.




 Jei pati nedrįstate, drąsiai galite šiomis spalvomis "eksperimentuoti" su pamergėmis. Pamergių suknelių spalvą renkasi dažniausiai nuotaka. Taigi, rinkitės spalvą ir eikite ieškoti audinių. Kai tik rasite norimą audinį, bet kuri siuvėja išpildys jūsų norus. Taip galėsite pabrėžti pagrindinę šventės spalvą, o pati tuo pat metu išlikti elegantiška ir švelni.

Galima svečių paprašyti tam tikro "dress kodo". Svečių apdarus puikiai papildys šventinis salės dekoras jūsų norimų spalvų. Moterų suknelėse rožinė spalva yra viena populiariausių. Taigi išsirinkti gražią suknelę nebus labai sunku, tik reikia iš anksto įspėti apie tai savo svečius. Tuo labiau, šiais laikais yra didelis suknelių pasirinkimas nuomos punktuose. Kas liečia vyrus - jie gali rinktis violetinį kaklaraištį arba rožinius marškinius, taip atrodys labai stilingai.

 

 Radiant Orchid turi labai daug atspalvių. Šią spalvą galima derinti su daugeliu spalvų. Visų pirma, tai visa spalvų gama nuo šviesiai rožinės iki tamsiai violetinės. Tai suteikia didelį pasirinkimą tarp gėlių gausos - tiek vietinių, tiek atvežtinių. Orchidėjos Phalaenopsis ir Vanda, rožės, eustomos, vėdrynai, hortenzijos, kalijos, alyvos, tulpės, hiacintai ir net jurginai.

Gėlės puikiai derės su žaluma - pradedant alyvuogių atspalviais, baigiant tamsiai žaliomis spalvomis. Ši ryški spalva gerai žiūrisi su neutraliomis spalvomis - perlo, kavos ir pieno, pilka. Tačiau nepamirškite, kad violetinė-rožinė spalva yra pakankamai sodri ir drąsi, todėl ją naudoti reikia atsargiai, nepersistengiant.

 
 Vestuviniai kvietimai - svarbus šventės elementas, jo sukūrimas tiesiogiai priklauso nuo bendro vestuvių stiliaus. Norėdami pabrėžti šventės spalvą, rinkitės violetinį-rožinį popierių, iš kurio darysite voką arba kvietimo pagrindą. Jei norite tik šiek tiek šios spalvos, galite ją naudoti atlasiniams kaspinėliams, kurie puoš jūsų kvietimą. Jei norite kažko originalaus, visada laikykitės spalvų balanso ir harmonijos.

Dekore naudokite šios spalvos žvakes ir kaspinus. Šis variantas ypač tiks tiems, kas nenori pernelyg išlaidauti dekoruojant. Žvakes geriau rinktis kelių atspalvių, sustatytos krūvelėmis jos atrodys tikrai stilingai. Tas pats ir su kaspinais. Papuoškite stalo servetėles, kėdes, ceremonijos vietą arba jaunavedžių stalą.
 
 Puošdami salę, šią spalvą galite puikiai panaudoti audiniuose. Tai gali būti stalo sijonai ar net pačios staltiesės. Įvairios juostos ant lubų ar sienų, ir net apšvietimas. Yra tikrai daug įvairių puošimo variantų, reikia tik "įjungti" savo fantaziją, ir dar, žinoma, tai priklauso nuo jūsų finansinių galimybių.

Kalbant apie transportą, gali būti sudėtinga rasti tokių atspalvių automobilių. Todėl galima rinktis baltus automobilius ir puošti juos gražiomis violetinėmis gėlių kompozicijomis arba ryškiomis juostomis, kaspinais.

Torto papuošimai. Konditeriai šiais laikais yra pasiekę labai aukštą profesionalumo lygį, todėl tikrai išpildys bet kokią jūsų viziją. Valgomos gėlės, įvairių spalvų kremai. Labai originaliai atrodys lyg perpjautas tortas, o jo vidus įvairių spalvų.
 
 Būkite kūrybiški, neribokite savęs, ir jūs sugalvosite begalę puikių idėjų savo šventei. Na ir kas, kad metų spalva violetinė. Jei jūs norite Tiffany ar geltonos spalvos, rinkitės būtent šias spalvas, ir jūsų vestuvės bus pačios gražiausios, madingiausios bei stilingiausios.
































































Komentarų nėra:

Rašyti komentarą